Què és Essència Rural

L’objectiu d’Essència Rural és comercialitzar les 4 cases d'Osona utilitzant Internet però comercialitzant de forma directa i sense passar per intermediaris, ja que a més, amb la dimensió petita dels nostres negocis ens convé no invertir diners en intermediació.

El Permanyer, La Riera i La Rierola hem fet un equip per treballar de forma conjunta, tres microempreses d’allotjaments rurals a Osona que volem millorar la nostra ocupació. Ens hem assessorat i hem buscat especialistes en màrqueting, informàtica, fotografia, i després de fer un estudi rigorós hem iniciat l’aventura que es mereix el nostre territori i les nostres cases.

Essència Rural ha fet una aposta de pàgina web amb un disseny essencialment visual, amb gran quantitat de fotografies noves i antigues, que ens ajuden a explicar de manera gràfica els punts forts dels nostres establiments a Osona. Actualment el nostre principal canal de venda és “internet” i no podem deixar els nostres allotjaments a mans d’empreses que el seu objectiu no sigui vendre el nostre producte.

Objectius de la web

Ens permet tenir un espai propi per a cada casa i està preparada per si en un futur decidim que puguin entrar a formar-ne part d’altres allotjaments, la web actual ens ho permet.Treballem a cinc idiomes: català, castellà, anglès, francès i alemany per tal de posicionar en mercats d’origen.La nostra voluntat és fer un esforç extra i ser capaces que la portada d’Essència Rural pugui ser sensible als interessos i a les diferencies culturals (activitats, paisatge, silenci, gastronomia...) depenent dels països d’origen dels nostres clients i poder explicar-los que tenim un producte bo i competitiu. 

Els valors

Considerem que l’indret on transcorren les nostres vides ens aporta serenitat, equilibri i que el contacte permanent amb la natura ens fa ser més humils, perquè el dia a dia ens fa adonar de la petitesa de l’esser humà. 

No entenem com la nostra societat no s’ adona que els que arriben d’altres països més rics valoren, al instal·lar-se als nostres pobles o masies, precisament la qualitat de vida que hi troben i per això ens mostrem critiques amb la manera com aquests indrets deixen pas al que s’anomena progrés.

Viure a pagès és una opció de vida tant interessant i rendible com qualsevol altra. És per això que no deixarem de treballar d’una banda per promocionar  l’activitat agrícola-ramadera que ha estat la iniciadora d’un potent sector agroalimentari a la comarca, i d’altra banda per fer crèixer el turisme rural com a complement de la renda i per donar a conèixer el territori.
 

Els nostres valors:

- L’experiència, de 3 dones pageses                                                                                 

- La voluntat, de voler fer bé les coses, de compromís

- La constància, necessària en el dia a dia del pagès

- L’optimisme, necessari per tirar endavant projectes

- La perseverança, el fet de creure en el que fas

- La humilitat, el ser conscient de la relativitat d’algunes coses 

Per a més informació contacte amb nosaltres.  info@essenciarural.cat